Maantiekuljetukset ulottuvat Tamil Nadun yli, kun linja-autoliikenne saapuu päivälle 4

Chennai: Tuhannet työmatkalaiset jäivät osaksi valtiota, koska eräiden liikenneyhtymien asettamat määrätyt lakko palkkakysymyksiin liittyi tänään neljäs päivä.

Vaikka yksityisbusseja liikennöitiin, monet matkustajat valittivat, että heillä ei ollut matkanjärjestäjiä toisin kuin valtion bussit.

‘Olen odottanut täällä kaksi tuntia … Minun täytyy mennä Vandaluriin, mutta en tiedä mitä väylää alukselle. Meidän on mentävä kysyä bussikuljettajilta joka kerta, ‘Kanagavel, matkustaja Chennai Mofussil Bus Terminus sanoi täällä

Useissa piireissä suurin osa linja-autoista pysähtyi maanteiltä, ​​jotka vaativat kuljetusosaston viranomaisia ​​käyttämään niitä väliaikaisilla kuljettajilla ja johtimilla.

Valtionhallitus väitti, että 66,49 prosenttia valtion liikennevirastoihin kuuluvista linja-autoista oli matkalla viime yönä koko valtion.

Liikenneministeri M R Vijayabaskar oli eilen sanonut, että monet työntekijät palaavat töihin hallituksen harkitsemaan palkan tarkistamista lukuun ottamatta Madras High Courtin direktiiviä

Hän oli herättänyt luottamusta siihen, että yhä useammat työntekijät palaavat työhön ja toiminta jatkuu koko valtiolle.

Sitä vastoin Etelä-Rautatiella toimivat arkipäivät tarjoavat tänään viikonloppun sijaan palveluja Chennai Beach-Tambaramissa ja MRTS-esikaupunkiliikenteessä.

Paikallisjunien taajuus on 10 minuutin välein Chennai Beach-Tambaram-osassa, eikä 20 minuutin välein, ja junalla 15 minuutin välein MRTS-osiolla joka 20. minuutin sijaan.

DMK, valtion yleiskokouksen tärkein oppositiopuolue, oli kehottanut hallitusta käymään neuvotteluja ammattiliittojen kanssa ja lopettamaan umpikujasta.

Jopa 17 ammattiyhdistystä oli aloitettu loputtomasti sekaisin torstai-iltana, ja joukko Tamil Nadun valtion liikenneyritysten (TNSTC) henkilöstöä osallistui protestointiin.

Hämmästyttävät liittoja haluavat, että palkan tarkistamisen tekijäksi vahvistetaan 2,57 kertaa, kun valtion hallitus vaati sitä 2,44.

Madrasin korkein oikeus antoi 5. tammikuuta väliaikaismääräyksen, jolla työntekijöitä estetään salakuuntelusta.

Hallitus oli myös antanut ultimatumin, jossa pyydettiin työntekijöitä palaamaan töihin, muutoin hän ei epäröi ryhtyä toimiin lain mukaisesti.

Ammattiliitot olivat kuitenkin tiukkoja heidän vaatimuksilleen ja kyseinen levottomuus jatkui, kunnes heidän vaatimuksensa palkan tarkistamisesta täytettiin.

Read more…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s